Pax Theosophia - 1 Augustus 2020 - Digitaal tijdschrift van het TCPNL:

https://www.dropbox.com/s/i7ab0r5m1ncxczr/Pax%20Theosophia%2001-08-2020.pdf?dl=0

Pax Theosophia is het tweemaandelijkse digitale tijdschrift van het Theosofisch Centrum "Post Nubila Lux". Het belicht knelpunten en visies in het maatschappelijk leven en denken op een breed terrein, inclusief wetenschap, filosofie en religie, tegen de achtergrond van grondstellingen van de Oude Wijsheid. Het laat daarbij kritische analyses zien, plaatst situaties die wij allemaal kennen in de spotlight van deze grondstellingen en schetst perspectieven om met elkaar een betere wereld te creëren door ons denken en leven te veranderen. Ons motto is: uitzicht door inzicht!

Een abonnement is gratis. U kunt zich telefonisch of per e-mail abonneren. Vervolgens kunt u per 1 februari, april, juni, augustus, oktober en december van een jaar Pax Theosophia digitaal in uw mailbox verwachten.

Onder Pax Theos. (archief) en Arjuna (archief) treft u respectievelijk alle eerdere uitgaven aan van ons digitale tijdschrift Pax Theosophia en het voormalige tijdschrift Arjuna digitaal alsmede het papieren tijdschrift Arjuna op A6 formaat.

© Pax Theosophia is een uitgave van Theosofische Stichting "De Phoenix" - K.v.K. 66883970 te 's-Gravenhage